Efternamn AbdourahmaneAtt veta mer om Abdourahmane efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdourahmane ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdourahmane.

Abdourahmane efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdourahmane, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdourahmane är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdourahmane

Visa karta över efternamnet Abdourahmane

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdourahmane i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdourahmane, så att vi kan få exakt information om alla Abdourahmane som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdourahmane efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdourahmane efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdourahmane är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdourahmane i världen

 1. Niger Niger (3409)
 2. Kamerun Kamerun (284)
 3. Burkina Faso Burkina Faso (73)
 4. Benin Benin (40)
 5. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (19)
 6. Mauretanien Mauretanien (15)
 7. Tchad Tchad (9)
 8. Förenta staterna Förenta staterna (9)
 9. Spanien Spanien (7)
 10. England England (2)
 11. Brasilien Brasilien (1)
 12. Algeriet Algeriet (1)
 13. Madagaskar Madagaskar (1)
 14. Mali Mali (1)
 15. Moçambique Moçambique (1)
 16. Senegal Senegal (1)
 17. Tunisien Tunisien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdourahmane runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdourahmane efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdourahmane är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdourahmane är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdourahmane när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdourahmane.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdourahmane kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdourahmane ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdourahman
 2. Abdourahamane
 3. Abdouramane
 4. Abderrahmane
 5. Abdurahman
 6. Abdouraman
 7. Abderahmane
 8. Abdarahmane
 9. Abdarrahmane
 10. Abderrahman
 11. Abderrahmani
 12. Abdirahman
 13. Abdramane
 14. Abdurrahman
 15. Abd-rahman
 16. Abderahman
 17. Abd rahman
 18. Abdurahmanov
 19. Abderemane
 20. Abderrahaman
 21. Abderraman
 22. Abdurakhmanov
 23. Abderrahmen
 24. Abdurahmanova
 25. Abdraman
 26. Abdrahmanov
 27. Avdurrahmani
 28. Avduramani
 29. Abdurramani
 30. Abdurahmonov
 31. Abdrakhmanov
 32. Abdurakhmanova
 33. Abdyrakhmanov
 34. Abderrahime
 35. Abderrahin
 36. Abduraimov
 37. Abduraimova
 38. Abdramanov
 39. Abdur-rahkman
 40. Abduramanova