Efternamn AbdirovAtt veta mer om Abdirov efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdirov ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdirov.

Abdirov efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdirov, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdirov är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdirov

Visa karta över efternamnet Abdirov

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdirov i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdirov, så att vi kan få exakt information om alla Abdirov som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdirov efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdirov efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdirov är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdirov i världen

 1. Kazakstan Kazakstan (2747)
 2. Uzbekistan Uzbekistan (1126)
 3. Ryssland Ryssland (68)
 4. Kirgizistan Kirgizistan (4)
 5. England England (2)
 6. Georgien Georgien (2)
 7. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (1)
 8. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdirov runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdirov efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdirov är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdirov är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdirov genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdirov. Detta beror på att efternamnet Abdirov ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdirov när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdirov.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdirov har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdirov som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdirov eller något av de liknande efternamnen till Abdirov kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdirov har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdirov, men med en gemensam rot.

 1. Abadir
 2. Abdorf
 3. Abdur
 4. Abdraimov
 5. Abderson
 6. Abdraev
 7. Abedrop
 8. Abdoral
 9. Abidar
 10. Abdraimova
 11. Abderzak
 12. Abbadir
 13. Abduraimov
 14. Abdraeva
 15. Abd rabo
 16. Abderhim
 17. Abadier
 18. Abedravo
 19. Abidri
 20. Abader
 21. Abdirahman
 22. Abietar
 23. Apetrei
 24. Apetri
 25. Apter
 26. Abderahim
 27. Abderraouf
 28. Abderezak
 29. Abderazak
 30. Abthorpe
 31. Avtar
 32. Abdrazakov
 33. Abduraimova
 34. Abdurasulov
 35. Abu tir
 36. Abdyrazakov
 37. Abdrasulov
 38. Abdirashid
 39. Abdraman
 40. Abdramanov