Efternamn AbbadirAtt veta mer om Abbadir efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbadir ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbadir.

Abbadir efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbadir, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbadir är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbadir

Visa karta över efternamnet Abbadir

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbadir i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbadir, så att vi kan få exakt information om alla Abbadir som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbadir efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbadir efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbadir är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbadir i världen

 1. Italien Italien (32)
 2. Pakistan Pakistan (4)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbadir runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbadir efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbadir är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbadir är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abbadir. Detta beror på att efternamnet Abbadir ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbadir när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbadir.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbadir kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbadir ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abbadir eller något av de liknande efternamnen till Abbadir kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abbadir har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abbadir, men med en gemensam rot.

 1. Abadir
 2. Abadier
 3. Abader
 4. Abdur
 5. Abidar
 6. Abu tir
 7. Abdorf
 8. Abietar
 9. Avatar
 10. Avtar
 11. Abu tair
 12. Abdirov
 13. Abidri
 14. Aboudrar
 15. Apetri
 16. Apter
 17. Avetar
 18. Abderahim
 19. Abdraeva
 20. Abdraev
 21. Abu taher
 22. Abdraman
 23. Abedrop
 24. Abderhim
 25. Abitrabi
 26. Abatorab
 27. Apetor
 28. Abdoral
 29. Abderrahim
 30. Abdramane
 31. Abdurrahim
 32. Abedrabbo
 33. Apetrei
 34. Apthorp
 35. Aubeterre
 36. Abdraimov
 37. Abderrafie
 38. Abderrafik
 39. Abderrafia
 40. Abderzak