Efternamn AbderrafieAtt veta mer om Abderrafie efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abderrafie ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abderrafie.

Abderrafie efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abderrafie, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abderrafie är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abderrafie

Visa karta över efternamnet Abderrafie

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abderrafie i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abderrafie, så att vi kan få exakt information om alla Abderrafie som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abderrafie efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abderrafie efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abderrafie är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abderrafie i världen

 1. Marocko Marocko (4)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abderrafie runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abderrafie efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abderrafie är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abderrafie är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abderrafie genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abderrafie. Detta beror på att efternamnet Abderrafie ofta har genomgått mutationer.

 1. Abderrafik
 2. Abderrafia
 3. Abderrahim
 4. Abderrahime
 5. Abderrahin
 6. Abderrazik
 7. Abderraman
 8. Abderrazak
 9. Abdurrahim
 10. Abderahim
 11. Abderrahmen
 12. Abderraouf
 13. Abderrazek
 14. Abderrazaq
 15. Abderrayab
 16. Abderrachid
 17. Abderemane
 18. Abderrahman
 19. Abderrahmane
 20. Abderrazzak
 21. Abderrazzaq
 22. Abderrezak
 23. Abderzak
 24. Abderazak
 25. Abderhim
 26. Abderazek
 27. Abderrahaman
 28. Abderrahmani
 29. Abdorf
 30. Abdramane
 31. Abdurrahman
 32. Abedrabbo
 33. Apetroaie
 34. Abdouraman
 35. Abderahmane
 36. Abderahman
 37. Abderezak
 38. Abderazzak
 39. Abdur-raheem
 40. Abderson