Efternamn AbboubiAtt veta mer om Abboubi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abboubi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abboubi.

Abboubi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abboubi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abboubi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abboubi

Visa karta över efternamnet Abboubi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abboubi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abboubi, så att vi kan få exakt information om alla Abboubi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abboubi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abboubi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abboubi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abboubi i världen

 1. Marocko Marocko (1226)
 2. Spanien Spanien (46)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (13)
 4. Frankrike Frankrike (5)
 5. Belgien Belgien (1)
 6. Kanada Kanada (1)
 7. Tyskland Tyskland (1)
 8. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abboubi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abboubi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abboubi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abboubi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abboubi genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abboubi har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abboubi som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abouba
 2. Abbubu
 3. Aboubo
 4. Aboub
 5. Ababou
 6. Abibou
 7. Abubu
 8. Ababi
 9. Aboupa
 10. Aboba
 11. Abubo
 12. Ababei
 13. Ababii
 14. Abebe
 15. Apopei
 16. Abib
 17. Ababa
 18. Abuov
 19. Ababio
 20. Abuova
 21. Ababiy
 22. Abiba
 23. Abeba
 24. Apovi
 25. Abayba
 26. Ababu
 27. Abayev
 28. Abiva
 29. Afifi
 30. Aipov
 31. Afoufou
 32. Abiyev
 33. Ayyubov
 34. Abiyeva
 35. Abaev
 36. Ayubov
 37. Abebaw
 38. Ayubova
 39. Abieva
 40. Abebew