Efternamn AbabeiAtt veta mer om Ababei efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Ababei ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Ababei.

Ababei efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Ababei, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Ababei är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Ababei

Visa karta över efternamnet Ababei

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Ababei i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Ababei, så att vi kan få exakt information om alla Ababei som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Ababei efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Ababei efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Ababei är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Ababei i världen

 1. Rumänien Rumänien (4726)
 2. Moldavien Moldavien (175)
 3. Spanien Spanien (88)
 4. Italien Italien (24)
 5. Kanada Kanada (19)
 6. Tyskland Tyskland (9)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (8)
 8. Sverige Sverige (7)
 9. Nederländerna Nederländerna (6)
 10. Frankrike Frankrike (5)
 11. Finland Finland (4)
 12. England England (3)
 13. Belgien Belgien (1)
 14. Nordirland Nordirland (1)
 15. Grekland Grekland (1)
 16. Irland Irland (1)
 17. Norge Norge (1)
 18. Ryssland Ryssland (1)
 19. Turkiet Turkiet (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Ababei runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Ababei efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Ababei är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Ababei är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Ababei genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Ababei. Detta beror på att efternamnet Ababei ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Ababei när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Ababei.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Ababei kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Ababei ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Ababei eller något av de liknande efternamnen till Ababei kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Ababei har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Ababei, men med en gemensam rot.

 1. Ababii
 2. Ababi
 3. Ababou
 4. Abayev
 5. Abebe
 6. Ababa
 7. Ababio
 8. Ababiy
 9. Abaev
 10. Abebew
 11. Apabe
 12. Ababu
 13. Abibou
 14. Apopei
 15. Abubu
 16. Abib
 17. Abiyev
 18. Abiba
 19. Abeba
 20. Abebaw
 21. Aboba
 22. Abayba
 23. Abubo
 24. Aafif
 25. Abboubi
 26. Abiva
 27. Afifi
 28. Apap
 29. Abouba
 30. Afeef
 31. Afaf
 32. Abbubu
 33. Abiyeva
 34. Abuov
 35. Abuova
 36. Aboubo
 37. Ayubov
 38. Abieva
 39. Aboub
 40. Apovi