Efternamn AbayevAtt veta mer om Abayev efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abayev ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abayev.

Abayev efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abayev, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abayev är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abayev

Visa karta över efternamnet Abayev

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abayev i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abayev, så att vi kan få exakt information om alla Abayev som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abayev efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abayev efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abayev är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abayev i världen

 1. Turkmenistan Turkmenistan (984)
 2. Uzbekistan Uzbekistan (945)
 3. Israel Israel (376)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (239)
 5. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (190)
 6. Kazakstan Kazakstan (136)
 7. Ryssland Ryssland (10)
 8. Frankrike Frankrike (7)
 9. Vitryssland Vitryssland (3)
 10. Tyskland Tyskland (2)
 11. Kanada Kanada (1)
 12. England England (1)
 13. Turkiet Turkiet (1)
 14. Ukraina Ukraina (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abayev runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abayev efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abayev är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abayev är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abayev genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abayev när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abayev.

 1. Abiyev
 2. Abaev
 3. Ababei
 4. Abiyeva
 5. Abayba
 6. Ababii
 7. Ababou
 8. Abebe
 9. Ababa
 10. Ababi
 11. Abuov
 12. Ababio
 13. Ababiy
 14. Aviyv
 15. Abieva
 16. Abebew
 17. Apabe
 18. Ababu
 19. Aafif
 20. Abibou
 21. Abiva
 22. Aipov
 23. Apap
 24. Apopei
 25. Aviv
 26. Abouba
 27. Afeef
 28. Afaf
 29. Abbubu
 30. Abubu
 31. Abib
 32. Abuova
 33. Aboubo
 34. Abiba
 35. Abeba
 36. Ayubov
 37. Abebaw
 38. Aboub
 39. Aboupa
 40. Aboba