Efternamn AbabiyAtt veta mer om Ababiy efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Ababiy ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Ababiy.

Ababiy efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Ababiy, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Ababiy är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Ababiy

Visa karta över efternamnet Ababiy

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Ababiy i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Ababiy, så att vi kan få exakt information om alla Ababiy som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Ababiy efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Ababiy efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Ababiy är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Ababiy i världen

 1. Ryssland Ryssland (225)
 2. Transnistrien Transnistrien (105)
 3. Moldavien Moldavien (38)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (9)
 5. Kazakstan Kazakstan (5)
 6. Bulgarien Bulgarien (1)
 7. Vitryssland Vitryssland (1)
 8. Rumänien Rumänien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Ababiy runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Ababiy efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Ababiy är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Ababiy är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Ababiy när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Ababiy.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Ababiy kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Ababiy ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Ababiy eller något av de liknande efternamnen till Ababiy kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Ababiy har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Ababiy, men med en gemensam rot.

 1. Ababii
 2. Ababi
 3. Ababio
 4. Ababei
 5. Ababou
 6. Ababa
 7. Ababu
 8. Aafif
 9. Abayev
 10. Abebe
 11. Abibou
 12. Abubu
 13. Abib
 14. Abiba
 15. Abaev
 16. Abeba
 17. Abebaw
 18. Abebew
 19. Aboba
 20. Abayba
 21. Apabe
 22. Abubo
 23. Abboubi
 24. Abiva
 25. Afif
 26. Afifi
 27. Apap
 28. Aviv
 29. Abouba
 30. Afaf
 31. Abbubu
 32. Abiyev
 33. Abuov
 34. Abuova
 35. Aboubo
 36. Ayubov
 37. Aviyv
 38. Aviyviy
 39. Abieva
 40. Affif