Efternamn AbabuAtt veta mer om Ababu efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Ababu ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Ababu.

Ababu efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Ababu, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Ababu är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Ababu

Visa karta över efternamnet Ababu

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Ababu i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Ababu, så att vi kan få exakt information om alla Ababu som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Ababu efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Ababu efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Ababu är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Ababu i världen

 1. Etiopien Etiopien (23664)
 2. Kenya Kenya (982)
 3. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (171)
 4. Papua Nya Guinea Papua Nya Guinea (38)
 5. Nigeria Nigeria (37)
 6. Indien Indien (27)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (14)
 8. Kamerun Kamerun (13)
 9. England England (4)
 10. Uganda Uganda (2)
 11. Kanada Kanada (1)
 12. Egypten Egypten (1)
 13. Ghana Ghana (1)
 14. Island Island (1)
 15. Norge Norge (1)
 16. Filippinerna Filippinerna (1)
 17. Ryssland Ryssland (1)
 18. Rwanda Rwanda (1)
 19. Sydsudan Sydsudan (1)
 20. Tanzania Tanzania (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Ababu runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Ababu efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Ababu är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Ababu är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Ababu genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Ababu när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Ababu.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Ababu kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Ababu ha uppstått, som vi kan se.

 1. Ababou
 2. Abubu
 3. Ababa
 4. Ababi
 5. Ababei
 6. Ababii
 7. Abebe
 8. Abibou
 9. Abbubu
 10. Abib
 11. Ababio
 12. Ababiy
 13. Abiba
 14. Abaev
 15. Abeba
 16. Aboba
 17. Abayba
 18. Apabe
 19. Abubo
 20. Abayev
 21. Abiva
 22. Apap
 23. Abouba
 24. Afaf
 25. Abuov
 26. Aboubo
 27. Abebaw
 28. Aboub
 29. Abebew
 30. Aafif
 31. Abboubi
 32. Afif
 33. Afifi
 34. Aipov
 35. Aviv
 36. Afeef
 37. Aviva
 38. Afifa
 39. Abiyev
 40. Abuova