Efternamn AbabouAtt veta mer om Ababou efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Ababou ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Ababou.

Ababou efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Ababou, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Ababou är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Ababou

Visa karta över efternamnet Ababou

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Ababou i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Ababou, så att vi kan få exakt information om alla Ababou som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Ababou efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Ababou efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Ababou är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Ababou i världen

 1. Marocko Marocko (4836)
 2. Algeriet Algeriet (2011)
 3. Spanien Spanien (135)
 4. Frankrike Frankrike (55)
 5. Nederländerna Nederländerna (19)
 6. Tyskland Tyskland (8)
 7. Benin Benin (4)
 8. Niger Niger (4)
 9. Förenta staterna Förenta staterna (4)
 10. Sverige Sverige (3)
 11. Belgien Belgien (2)
 12. Kamerun Kamerun (2)
 13. Oman Oman (2)
 14. Kanada Kanada (1)
 15. England England (1)
 16. Israel Israel (1)
 17. Nigeria Nigeria (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Ababou runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Ababou efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Ababou är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Ababou är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Ababou har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Ababou som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Ababou kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Ababou ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abibou
 2. Ababu
 3. Ababei
 4. Ababii
 5. Abubu
 6. Ababa
 7. Ababi
 8. Ababio
 9. Ababiy
 10. Abubo
 11. Abayev
 12. Abboubi
 13. Abebe
 14. Abbubu
 15. Abib
 16. Abuov
 17. Aboubo
 18. Abiba
 19. Abaev
 20. Abeba
 21. Ayubov
 22. Abebaw
 23. Aboub
 24. Abebew
 25. Aboba
 26. Abayba
 27. Apabe
 28. Aafif
 29. Abiva
 30. Aipov
 31. Apap
 32. Abouba
 33. Afaf
 34. Afoufou
 35. Abiyev
 36. Ayyubov
 37. Abuova
 38. Appavoo
 39. Ayubova
 40. Abieva