Efternamn AbaevAtt veta mer om Abaev efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abaev ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abaev.

Abaev efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abaev, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abaev är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abaev

Visa karta över efternamnet Abaev

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abaev i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abaev, så att vi kan få exakt information om alla Abaev som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abaev efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abaev efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abaev är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abaev i världen

 1. Turkmenistan Turkmenistan (7466)
 2. Ryssland Ryssland (5725)
 3. Kazakstan Kazakstan (2803)
 4. Uzbekistan Uzbekistan (180)
 5. Kirgizistan Kirgizistan (138)
 6. Ukraina Ukraina (121)
 7. Georgien Georgien (54)
 8. Förenta staterna Förenta staterna (44)
 9. Vitryssland Vitryssland (36)
 10. Tadzjikistan Tadzjikistan (9)
 11. Kanada Kanada (8)
 12. Sydossetien Sydossetien (7)
 13. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (5)
 14. Israel Israel (5)
 15. Armenien Armenien (2)
 16. Norge Norge (2)
 17. Turkiet Turkiet (2)
 18. Argentina Argentina (1)
 19. Österrike Österrike (1)
 20. Bulgarien Bulgarien (1)
 21. Tyskland Tyskland (1)
 22. Spanien Spanien (1)
 23. England England (1)
 24. Moldavien Moldavien (1)
 25. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abaev runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abaev efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abaev är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abaev är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abaev genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abaev. Detta beror på att efternamnet Abaev ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abaev när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abaev.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abaev kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abaev ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abayev
 2. Ababei
 3. Ababa
 4. Ababi
 5. Abiyev
 6. Abuov
 7. Abieva
 8. Ababu
 9. Ababii
 10. Ababou
 11. Abebe
 12. Abiva
 13. Aipov
 14. Apap
 15. Aviv
 16. Afeef
 17. Afaf
 18. Abubu
 19. Abib
 20. Abiyeva
 21. Ababio
 22. Abuova
 23. Ababiy
 24. Abiba
 25. Abeba
 26. Aviyv
 27. Aboub
 28. Abebew
 29. Aboba
 30. Aveva
 31. Abayba
 32. Apabe
 33. Abubo
 34. Aafif
 35. Abibou
 36. Afif
 37. Afifi
 38. Apopei
 39. Abouba
 40. Aviva