Efternamn AbabiiAtt veta mer om Ababii efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Ababii ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Ababii.

Ababii efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Ababii, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Ababii är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Ababii

Visa karta över efternamnet Ababii

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Ababii i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Ababii, så att vi kan få exakt information om alla Ababii som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Ababii efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Ababii efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Ababii är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Ababii i världen

 1. Moldavien Moldavien (1973)
 2. Rumänien Rumänien (155)
 3. Spanien Spanien (12)
 4. Schweiz Schweiz (10)
 5. Ryssland Ryssland (10)
 6. Kanada Kanada (9)
 7. Transnistrien Transnistrien (6)
 8. Italien Italien (5)
 9. Frankrike Frankrike (3)
 10. Grekland Grekland (1)
 11. Japan Japan (1)
 12. Portugal Portugal (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Ababii runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Ababii efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Ababii är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Ababii är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Ababii. Detta beror på att efternamnet Ababii ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Ababii när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Ababii.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Ababii kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Ababii ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Ababii eller något av de liknande efternamnen till Ababii kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Ababii har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Ababii, men med en gemensam rot.

 1. Ababei
 2. Ababi
 3. Ababio
 4. Ababiy
 5. Ababou
 6. Ababa
 7. Ababu
 8. Aafif
 9. Abayev
 10. Abebe
 11. Abibou
 12. Abubu
 13. Abib
 14. Abiba
 15. Abaev
 16. Abeba
 17. Abebaw
 18. Abebew
 19. Aboba
 20. Abayba
 21. Apabe
 22. Abubo
 23. Abboubi
 24. Abiva
 25. Afif
 26. Afifi
 27. Apap
 28. Apopei
 29. Aviv
 30. Abouba
 31. Afaf
 32. Abbubu
 33. Abiyev
 34. Abuov
 35. Abuova
 36. Aboubo
 37. Ayubov
 38. Abieva
 39. Affif
 40. Aboub