Efternamn AbebewAtt veta mer om Abebew efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abebew ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abebew.

Abebew efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abebew, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abebew är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abebew

Visa karta över efternamnet Abebew

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abebew i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abebew, så att vi kan få exakt information om alla Abebew som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abebew efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abebew efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abebew är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abebew i världen

 1. Etiopien Etiopien (49)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abebew runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abebew efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abebew är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abebew är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abebew. Detta beror på att efternamnet Abebew ofta har genomgått mutationer.

 1. Abebe
 2. Abebaw
 3. Ababei
 4. Abeba
 5. Ababii
 6. Ababou
 7. Abayev
 8. Abibou
 9. Afeef
 10. Abubu
 11. Abib
 12. Ababa
 13. Ababi
 14. Abiyev
 15. Ababio
 16. Ababiy
 17. Abiba
 18. Abaev
 19. Aboba
 20. Apabe
 21. Abubo
 22. Ababu
 23. Abiva
 24. Apopei
 25. Abouba
 26. Abbubu
 27. Abiyeva
 28. Abuov
 29. Abuova
 30. Aboubo
 31. Ayubov
 32. Afeefa
 33. Abieva
 34. Aboub
 35. Aboupa
 36. Aveva
 37. Abayba
 38. Apipe
 39. Aafif
 40. Abboubi