Efternamn AbabiAtt veta mer om Ababi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Ababi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Ababi.

Ababi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Ababi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Ababi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Ababi

Visa karta över efternamnet Ababi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Ababi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Ababi, så att vi kan få exakt information om alla Ababi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Ababi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Ababi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Ababi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Ababi i världen

 1. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (547)
 2. Moldavien Moldavien (336)
 3. Rumänien Rumänien (302)
 4. Nigeria Nigeria (139)
 5. Iran Iran (45)
 6. Ryssland Ryssland (38)
 7. Etiopien Etiopien (25)
 8. Filippinerna Filippinerna (11)
 9. Indien Indien (8)
 10. Niger Niger (6)
 11. Kina Kina (3)
 12. Taiwan Taiwan (3)
 13. Transnistrien Transnistrien (2)
 14. Afghanistan Afghanistan (1)
 15. Belgien Belgien (1)
 16. Schweiz Schweiz (1)
 17. Italien Italien (1)
 18. Monaco Monaco (1)
 19. Malaysia Malaysia (1)
 20. Pakistan Pakistan (1)
 21. Tanzania Tanzania (1)
 22. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Ababi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Ababi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Ababi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Ababi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Ababi genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Ababi. Detta beror på att efternamnet Ababi ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Ababi kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Ababi ha uppstått, som vi kan se.

 1. Ababei
 2. Ababii
 3. Ababa
 4. Ababio
 5. Ababiy
 6. Ababu
 7. Ababou
 8. Abebe
 9. Abubu
 10. Abib
 11. Abiba
 12. Abaev
 13. Abeba
 14. Aboba
 15. Abayba
 16. Apabe
 17. Abubo
 18. Aafif
 19. Abayev
 20. Abboubi
 21. Abibou
 22. Abiva
 23. Afifi
 24. Apap
 25. Abouba
 26. Afaf
 27. Abbubu
 28. Abuov
 29. Aboubo
 30. Abebaw
 31. Aboub
 32. Abebew
 33. Apovi
 34. Afif
 35. Aipov
 36. Apopei
 37. Aviv
 38. Afeef
 39. Aviva
 40. Afifa