Efternamn AbebawAtt veta mer om Abebaw efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abebaw ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abebaw.

Abebaw efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abebaw, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abebaw är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abebaw

Visa karta över efternamnet Abebaw

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abebaw i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abebaw, så att vi kan få exakt information om alla Abebaw som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abebaw efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abebaw efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abebaw är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abebaw i världen

 1. Etiopien Etiopien (89826)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (23)
 3. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 4. Schweiz Schweiz (2)
 5. Tyskland Tyskland (2)
 6. Colombia Colombia (1)
 7. Danmark Danmark (1)
 8. England England (1)
 9. Island Island (1)
 10. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 11. Sverige Sverige (1)
 12. Jemen Jemen (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abebaw runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abebaw efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abebaw är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abebaw är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abebaw genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abebaw. Detta beror på att efternamnet Abebaw ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abebaw när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abebaw.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abebaw kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abebaw ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abeba
 2. Abebew
 3. Abebe
 4. Ababa
 5. Abiba
 6. Aboba
 7. Ababei
 8. Ababii
 9. Ababou
 10. Abibou
 11. Abiva
 12. Abouba
 13. Abubu
 14. Abib
 15. Ababi
 16. Ababio
 17. Ababiy
 18. Abieva
 19. Aveva
 20. Abayba
 21. Abubo
 22. Ababu
 23. Abayev
 24. Apap
 25. Afeef
 26. Aviva
 27. Afaf
 28. Abbubu
 29. Afifa
 30. Abiyev
 31. Abiyeva
 32. Abuov
 33. Abuova
 34. Aboubo
 35. Abaev
 36. Ayubov
 37. Afeefa
 38. Aboub
 39. Aboupa
 40. Apabe