Efternamn AbellanaAtt veta mer om Abellana efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abellana ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abellana.

Abellana efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abellana, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abellana är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abellana

Visa karta över efternamnet Abellana

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abellana i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abellana, så att vi kan få exakt information om alla Abellana som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abellana efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abellana efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abellana är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abellana i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (10202)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (281)
 3. Saudiarabien Saudiarabien (158)
 4. Spanien Spanien (79)
 5. Singapore Singapore (65)
 6. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (18)
 7. Irland Irland (14)
 8. Kanada Kanada (11)
 9. Australien Australien (8)
 10. Frankrike Frankrike (8)
 11. England England (4)
 12. Qatar Qatar (4)
 13. Venezuela Venezuela (3)
 14. Thailand Thailand (2)
 15. Österrike Österrike (1)
 16. Colombia Colombia (1)
 17. Tyskland Tyskland (1)
 18. Algeriet Algeriet (1)
 19. Grekland Grekland (1)
 20. Israel Israel (1)
 21. Japan Japan (1)
 22. Madagaskar Madagaskar (1)
 23. Mongoliet Mongoliet (1)
 24. Norge Norge (1)
 25. Nya Zeeland Nya Zeeland (1)
 26. Oman Oman (1)
 27. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 28. Taiwan Taiwan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abellana runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abellana efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abellana är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abellana är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abellana genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abellana. Detta beror på att efternamnet Abellana ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abellana har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abellana som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abellana eller något av de liknande efternamnen till Abellana kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abellana har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abellana, men med en gemensam rot.

 1. Abellan
 2. Abellanas
 3. Avellana
 4. Abelan
 5. Abellam
 6. Abellaneda
 7. Abellanet
 8. Abellon
 9. Abelman
 10. Avellan
 11. Avellanal
 12. Avellanas
 13. Avellani
 14. Avellano
 15. Abelina
 16. Abelyan
 17. Ablana
 18. Abelenda
 19. Abelin
 20. Abeline
 21. Abeling
 22. Abelino
 23. Abeln
 24. Abelon
 25. Abelyn
 26. Abillon
 27. Ablan
 28. Ablanc
 29. Abland
 30. Ablang
 31. Abolina
 32. Apelian
 33. Apellaniz
 34. Avellanada
 35. Avellaned
 36. Avellaneda
 37. Avellanet
 38. Avellanosa
 39. Avellino
 40. Avellon