Efternamn AbelingAtt veta mer om Abeling efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abeling ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abeling.

Abeling efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abeling, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abeling är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abeling

Visa karta över efternamnet Abeling

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abeling i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abeling, så att vi kan få exakt information om alla Abeling som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abeling efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abeling efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abeling är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abeling i världen

 1. Tyskland Tyskland (581)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (264)
 3. Nederländerna Nederländerna (177)
 4. Brasilien Brasilien (82)
 5. Kanada Kanada (34)
 6. Australien Australien (21)
 7. Sverige Sverige (13)
 8. Belgien Belgien (1)
 9. Spanien Spanien (1)
 10. England England (1)
 11. Skottland Skottland (1)
 12. Peru Peru (1)
 13. Filippinerna Filippinerna (1)
 14. Paraguay Paraguay (1)
 15. Uganda Uganda (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abeling runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abeling efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abeling är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abeling är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abeling genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abeling har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abeling som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abeling eller något av de liknande efternamnen till Abeling kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abeling har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abeling, men med en gemensam rot.

 1. Abelin
 2. Abeline
 3. Abelino
 4. Abling
 5. Aveling
 6. Abelina
 7. Abelan
 8. Abeln
 9. Abelon
 10. Abelyn
 11. Ablaing
 12. Ablang
 13. Ablin
 14. Abolina
 15. Abolins
 16. Apling
 17. Appling
 18. Aubelin
 19. Avelin
 20. Aveline
 21. Avelino
 22. Avelina
 23. Abelen
 24. Abalon
 25. Abelenda
 26. Abellam
 27. Abellan
 28. Abellana
 29. Abellon
 30. Abelman
 31. Abilon
 32. Ablain
 33. Ablan
 34. Ablanc
 35. Abland
 36. Apelian
 37. Aplin
 38. Applin
 39. Aublin
 40. Avelines