Efternamn AbellonAtt veta mer om Abellon efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abellon ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abellon.

Abellon efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abellon, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abellon är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abellon

Visa karta över efternamnet Abellon

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abellon i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abellon, så att vi kan få exakt information om alla Abellon som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abellon efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abellon efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abellon är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abellon i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (3221)
 2. Spanien Spanien (283)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (135)
 4. Frankrike Frankrike (34)
 5. Argentina Argentina (30)
 6. Brasilien Brasilien (25)
 7. Kanada Kanada (23)
 8. Singapore Singapore (19)
 9. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (4)
 10. Kuba Kuba (4)
 11. Schweiz Schweiz (2)
 12. Indien Indien (2)
 13. Venezuela Venezuela (2)
 14. England England (1)
 15. Island Island (1)
 16. Japan Japan (1)
 17. Panama Panama (1)
 18. El Salvador El Salvador (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abellon runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abellon efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abellon är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abellon är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abellon genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abellon när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abellon.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abellon kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abellon ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abellan
 2. Abelon
 3. Abillon
 4. Avellon
 5. Abalon
 6. Abelan
 7. Abelin
 8. Abellam
 9. Abellana
 10. Abelman
 11. Abeln
 12. Abelyn
 13. Abilon
 14. Apollon
 15. Avallon
 16. Avellan
 17. Avellone
 18. Abelyan
 19. Abelen
 20. Abeline
 21. Abeling
 22. Abelino
 23. Abellanas
 24. Abellanet
 25. Ablain
 26. Ablan
 27. Ablin
 28. Apelian
 29. Apolloni
 30. Appolon
 31. Aubelin
 32. Avallone
 33. Avalon
 34. Avelin
 35. Avellana
 36. Avellani
 37. Avellano
 38. Avellino
 39. Abelina
 40. Abalain