Efternamn AbelenAtt veta mer om Abelen efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abelen ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abelen.

Abelen efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abelen, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abelen är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abelen

Visa karta över efternamnet Abelen

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abelen i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abelen, så att vi kan få exakt information om alla Abelen som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abelen efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abelen efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abelen är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abelen i världen

 1. Nederländerna Nederländerna (154)
 2. Tyskland Tyskland (96)
 3. Argentina Argentina (22)
 4. Uruguay Uruguay (22)
 5. Nigeria Nigeria (1)
 6. Filippinerna Filippinerna (1)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abelen runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abelen efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abelen är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abelen är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abelen genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abelen när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abelen.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abelen har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abelen som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abelan
 2. Abelin
 3. Abeln
 4. Abelon
 5. Abelyn
 6. Abalon
 7. Abelenda
 8. Abeline
 9. Abeling
 10. Abelino
 11. Abellan
 12. Abellon
 13. Abelman
 14. Abilon
 15. Ablan
 16. Ablin
 17. Applen
 18. Aubelin
 19. Avelin
 20. Abelina
 21. Abelyan
 22. Abelma
 23. Abalem
 24. Abellam
 25. Abellana
 26. Abillon
 27. Ablain
 28. Ablanc
 29. Abland
 30. Ablang
 31. Ableman
 32. Abling
 33. Abolina
 34. Abolins
 35. Apelian
 36. Aplin
 37. Applin
 38. Aublin
 39. Avalon
 40. Aveline