Efternamn AbelmanAtt veta mer om Abelman efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abelman ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abelman.

Abelman efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abelman, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abelman är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abelman

Visa karta över efternamnet Abelman

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abelman i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abelman, så att vi kan få exakt information om alla Abelman som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abelman efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abelman efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abelman är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abelman i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (450)
 2. Israel Israel (79)
 3. Nederländerna Nederländerna (61)
 4. Sydafrika Sydafrika (31)
 5. England England (25)
 6. Ryssland Ryssland (20)
 7. Ukraina Ukraina (13)
 8. Papua Nya Guinea Papua Nya Guinea (11)
 9. Australien Australien (10)
 10. Tyskland Tyskland (10)
 11. Kanada Kanada (5)
 12. Brasilien Brasilien (1)
 13. Vitryssland Vitryssland (1)
 14. Schweiz Schweiz (1)
 15. Kina Kina (1)
 16. Spanien Spanien (1)
 17. Frankrike Frankrike (1)
 18. Hongkong Hongkong (1)
 19. Nicaragua Nicaragua (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abelman runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abelman efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abelman är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abelman är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abelman genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abelman. Detta beror på att efternamnet Abelman ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abelman när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abelman.

Att avgöra om efternamnet Abelman eller något av de liknande efternamnen till Abelman kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abelman har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abelman, men med en gemensam rot.

 1. Abelan
 2. Abellan
 3. Abelyan
 4. Abelma
 5. Abelin
 6. Abellam
 7. Abellana
 8. Abellon
 9. Abeln
 10. Abelon
 11. Abelyn
 12. Ablan
 13. Ableman
 14. Apelian
 15. Appelman
 16. Avellan
 17. Abelen
 18. Abalon
 19. Abeline
 20. Abeling
 21. Abelino
 22. Abellanas
 23. Abellanet
 24. Abillon
 25. Abilon
 26. Ablain
 27. Ablanc
 28. Abland
 29. Ablang
 30. Ablin
 31. Appelmans
 32. Appleman
 33. Aubelin
 34. Avelin
 35. Avellana
 36. Avellani
 37. Avellano
 38. Avellon
 39. Avilan
 40. Abelina