Efternamn AbellanedaAtt veta mer om Abellaneda efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abellaneda ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abellaneda.

Abellaneda efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abellaneda, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abellaneda är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abellaneda

Visa karta över efternamnet Abellaneda

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abellaneda i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abellaneda, så att vi kan få exakt information om alla Abellaneda som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abellaneda efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abellaneda efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abellaneda är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abellaneda i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (573)
 2. Spanien Spanien (479)
 3. Frankrike Frankrike (184)
 4. Argentina Argentina (116)
 5. Colombia Colombia (96)
 6. Peru Peru (70)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (65)
 8. Mexiko Mexiko (51)
 9. Brasilien Brasilien (30)
 10. Venezuela Venezuela (7)
 11. Kanada Kanada (5)
 12. England England (2)
 13. Belgien Belgien (1)
 14. Ecuador Ecuador (1)
 15. Paraguay Paraguay (1)
 16. Singapore Singapore (1)
 17. Uruguay Uruguay (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abellaneda runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abellaneda efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abellaneda är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abellaneda är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abellaneda genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abellaneda. Detta beror på att efternamnet Abellaneda ofta har genomgått mutationer.

 1. Avellaneda
 2. Abelaneda
 3. Abellana
 4. Abellanet
 5. Ablaneda
 6. Avellanada
 7. Avellaned
 8. Avellanedas
 9. Abelenda
 10. Abellan
 11. Abellanas
 12. Ablanedo
 13. Avellana
 14. Avellanet
 15. Avellanosa
 16. Abelan
 17. Abeline
 18. Abellam
 19. Abellon
 20. Abelman
 21. Abland
 22. Apellaniz
 23. Avellan
 24. Avellanal
 25. Avellanas
 26. Avellani
 27. Avellano
 28. Avellone
 29. Apellanis
 30. Avelinda
 31. Abelina
 32. Abelyan
 33. Ablana
 34. Abelin
 35. Abeling
 36. Abelino
 37. Abeln
 38. Abelon
 39. Abelyn
 40. Abillon