Efternamn AbelinoAtt veta mer om Abelino efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abelino ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abelino.

Abelino efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abelino, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abelino är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abelino

Visa karta över efternamnet Abelino

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abelino i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abelino, så att vi kan få exakt information om alla Abelino som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abelino efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abelino efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abelino är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abelino i världen

 1. Mexiko Mexiko (2055)
 2. Brasilien Brasilien (191)
 3. Filippinerna Filippinerna (160)
 4. Peru Peru (118)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (102)
 6. El Salvador El Salvador (80)
 7. Ecuador Ecuador (68)
 8. Argentina Argentina (40)
 9. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (39)
 10. Guatemala Guatemala (36)
 11. Nicaragua Nicaragua (35)
 12. Uruguay Uruguay (13)
 13. Honduras Honduras (12)
 14. Bolivia Bolivia (9)
 15. Colombia Colombia (2)
 16. Spanien Spanien (1)
 17. Indonesien Indonesien (1)
 18. Panama Panama (1)
 19. Paraguay Paraguay (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abelino runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abelino efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abelino är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abelino är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abelino. Detta beror på att efternamnet Abelino ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abelino när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abelino.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abelino kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abelino ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abelino eller något av de liknande efternamnen till Abelino kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abelino har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abelino, men med en gemensam rot.

 1. Abelin
 2. Abeline
 3. Abeling
 4. Avelino
 5. Abelina
 6. Abelan
 7. Abeln
 8. Abelon
 9. Abelyn
 10. Ablin
 11. Abling
 12. Abolina
 13. Abolins
 14. Aubelin
 15. Avelin
 16. Aveline
 17. Aveling
 18. Avellino
 19. Avelina
 20. Abelen
 21. Abalon
 22. Abelenda
 23. Abellam
 24. Abellan
 25. Abellana
 26. Abellon
 27. Abelman
 28. Abilon
 29. Ablain
 30. Ablaing
 31. Ablan
 32. Ablanc
 33. Abland
 34. Ablang
 35. Apelian
 36. Aplin
 37. Apling
 38. Applin
 39. Appling
 40. Aublin