Efternamn AbelinAtt veta mer om Abelin efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abelin ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abelin.

Abelin efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abelin, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abelin är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abelin

Visa karta över efternamnet Abelin

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abelin i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abelin, så att vi kan få exakt information om alla Abelin som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abelin efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abelin efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abelin är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abelin i världen

 1. Brasilien Brasilien (179)
 2. Sverige Sverige (115)
 3. Frankrike Frankrike (88)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (81)
 5. Argentina Argentina (63)
 6. Filippinerna Filippinerna (54)
 7. Danmark Danmark (24)
 8. Schweiz Schweiz (15)
 9. Chile Chile (6)
 10. Ryssland Ryssland (5)
 11. Mexiko Mexiko (4)
 12. Spanien Spanien (2)
 13. England England (2)
 14. Israel Israel (2)
 15. Kirgizistan Kirgizistan (2)
 16. Vitryssland Vitryssland (1)
 17. Indien Indien (1)
 18. Sydafrika Sydafrika (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abelin runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abelin efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abelin är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abelin är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abelin genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abelin har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abelin som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abelin kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abelin ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abelan
 2. Abeline
 3. Abeling
 4. Abelino
 5. Abeln
 6. Abelon
 7. Abelyn
 8. Ablin
 9. Aubelin
 10. Avelin
 11. Abelina
 12. Abelen
 13. Abalon
 14. Abellan
 15. Abellon
 16. Abelman
 17. Abilon
 18. Ablain
 19. Ablan
 20. Abling
 21. Abolina
 22. Abolins
 23. Apelian
 24. Aplin
 25. Applin
 26. Aublin
 27. Aveline
 28. Aveling
 29. Avelino
 30. Avelina
 31. Abalain
 32. Abelyan
 33. Avalin
 34. Abelma
 35. Avolin
 36. Abelenda
 37. Abellam
 38. Abellana
 39. Abillon
 40. Ablaing