Efternamn AbelanAtt veta mer om Abelan efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abelan ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abelan.

Abelan efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abelan, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abelan är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abelan

Visa karta över efternamnet Abelan

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abelan i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abelan, så att vi kan få exakt information om alla Abelan som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abelan efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abelan efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abelan är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abelan i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (71)
 2. Brasilien Brasilien (25)
 3. Spanien Spanien (22)
 4. Frankrike Frankrike (12)
 5. Kamerun Kamerun (1)
 6. Ryssland Ryssland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abelan runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abelan efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abelan är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abelan är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abelan. Detta beror på att efternamnet Abelan ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abelan när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abelan.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abelan har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abelan som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abelin
 2. Abellan
 3. Abelman
 4. Abeln
 5. Abelon
 6. Abelyn
 7. Ablan
 8. Abelyan
 9. Abelen
 10. Abalon
 11. Abeline
 12. Abeling
 13. Abelino
 14. Abellam
 15. Abellana
 16. Abellon
 17. Abilon
 18. Ablain
 19. Ablanc
 20. Abland
 21. Ablang
 22. Ableman
 23. Ablin
 24. Apelian
 25. Aubelin
 26. Avelin
 27. Avellan
 28. Avilan
 29. Abelina
 30. Abalain
 31. Ablana
 32. Abelma
 33. Abelenda
 34. Abellanas
 35. Abellanet
 36. Abillon
 37. Ablaing
 38. Abling
 39. Abolina
 40. Abolins