Efternamn AbelonAtt veta mer om Abelon efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abelon ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abelon.

Abelon efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abelon, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abelon är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abelon

Visa karta över efternamnet Abelon

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abelon i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abelon, så att vi kan få exakt information om alla Abelon som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abelon efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abelon efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abelon är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abelon i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (528)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (137)
 3. Guam Guam (16)
 4. Brasilien Brasilien (3)
 5. Tyskland Tyskland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abelon runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abelon efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abelon är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abelon är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abelon genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abelon har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abelon som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abalon
 2. Abelan
 3. Abelin
 4. Abellon
 5. Abeln
 6. Abelyn
 7. Abilon
 8. Abelen
 9. Abeline
 10. Abeling
 11. Abelino
 12. Abellan
 13. Abelman
 14. Abillon
 15. Ablan
 16. Ablin
 17. Aubelin
 18. Avalon
 19. Avelin
 20. Avellon
 21. Abelina
 22. Abelyan
 23. Abelma
 24. Abelenda
 25. Abellam
 26. Abellana
 27. Ablain
 28. Ablanc
 29. Abland
 30. Ablang
 31. Ableman
 32. Abling
 33. Ablondi
 34. Abolina
 35. Abolins
 36. Apelian
 37. Aplin
 38. Apollon
 39. Applen
 40. Applin