Efternamn AbelnAtt veta mer om Abeln efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abeln ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abeln.

Abeln efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abeln, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abeln är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abeln

Visa karta över efternamnet Abeln

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abeln i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abeln, så att vi kan få exakt information om alla Abeln som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abeln efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abeln efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abeln är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abeln i världen

 1. Tyskland Tyskland (2151)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (1097)
 3. Nederländerna Nederländerna (162)
 4. Sydafrika Sydafrika (86)
 5. Schweiz Schweiz (39)
 6. Norge Norge (7)
 7. Slovenien Slovenien (6)
 8. Sverige Sverige (5)
 9. England England (3)
 10. Frankrike Frankrike (2)
 11. Nigeria Nigeria (1)
 12. Nya Zeeland Nya Zeeland (1)
 13. Serbien Serbien (1)
 14. Afghanistan Afghanistan (1)
 15. Argentina Argentina (1)
 16. Australien Australien (1)
 17. Belgien Belgien (1)
 18. Danmark Danmark (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abeln runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abeln efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abeln är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abeln är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abeln när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abeln.

 1. Abelan
 2. Abelin
 3. Abelon
 4. Abelyn
 5. Abelen
 6. Abalon
 7. Abeline
 8. Abeling
 9. Abelino
 10. Abellan
 11. Abellon
 12. Abelman
 13. Abilon
 14. Ablan
 15. Ablin
 16. Aubelin
 17. Avelin
 18. Abelina
 19. Abelyan
 20. Abelma
 21. Abelenda
 22. Abellam
 23. Abellana
 24. Abillon
 25. Ablain
 26. Ablanc
 27. Abland
 28. Ablang
 29. Ableman
 30. Abling
 31. Abolina
 32. Abolins
 33. Apelian
 34. Aplin
 35. Applen
 36. Applin
 37. Aublin
 38. Avalon
 39. Aveline
 40. Aveling