Efternamn AbalonAtt veta mer om Abalon efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abalon ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abalon.

Abalon efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abalon, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abalon är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abalon

Visa karta över efternamnet Abalon

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abalon i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abalon, så att vi kan få exakt information om alla Abalon som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abalon efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abalon efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abalon är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abalon i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (976)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (19)
 3. Kenya Kenya (4)
 4. Papua Nya Guinea Papua Nya Guinea (3)
 5. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 6. Ryssland Ryssland (2)
 7. Argentina Argentina (1)
 8. Australien Australien (1)
 9. Brasilien Brasilien (1)
 10. Kina Kina (1)
 11. Frankrike Frankrike (1)
 12. Singapore Singapore (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abalon runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abalon efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abalon är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abalon är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abalon genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abalon när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abalon.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abalon kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abalon ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abalon eller något av de liknande efternamnen till Abalon kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abalon har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abalon, men med en gemensam rot.

 1. Abelon
 2. Abilon
 3. Avalon
 4. Abelan
 5. Abelin
 6. Abellon
 7. Abeln
 8. Abelyn
 9. Abillon
 10. Ablan
 11. Ablin
 12. Avallon
 13. Avalone
 14. Abalain
 15. Avalin
 16. Abelen
 17. Abalem
 18. Abeline
 19. Abeling
 20. Abelino
 21. Abellan
 22. Abelman
 23. Ablain
 24. Ablanc
 25. Abland
 26. Ablang
 27. Abling
 28. Ablondi
 29. Abolina
 30. Abolins
 31. Aplin
 32. Apollon
 33. Applen
 34. Applin
 35. Appolon
 36. Aubelin
 37. Aublin
 38. Avallone
 39. Avelin
 40. Avellon