Efternamn AbalemAtt veta mer om Abalem efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abalem ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abalem.

Abalem efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abalem, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abalem är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abalem

Visa karta över efternamnet Abalem

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abalem i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abalem, så att vi kan få exakt information om alla Abalem som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abalem efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abalem efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abalem är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abalem i världen

 1. Brasilien Brasilien (149)
 2. Burkina Faso Burkina Faso (26)
 3. Kenya Kenya (2)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 5. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (1)
 6. Ghana Ghana (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abalem runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abalem efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abalem är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abalem är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abalem genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abalem. Detta beror på att efternamnet Abalem ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abalem kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abalem ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abalon
 2. Abelen
 3. Abalém
 4. Abelan
 5. Abelin
 6. Abellam
 7. Abeln
 8. Abelon
 9. Abelyn
 10. Abilon
 11. Ablan
 12. Ableman
 13. Ablin
 14. Applen
 15. Avalon
 16. Abalain
 17. Avalin
 18. Abelma
 19. Apalmo
 20. Abelenda
 21. Abeline
 22. Abeling
 23. Abelino
 24. Abellan
 25. Abellon
 26. Abelman
 27. Abillon
 28. Ablain
 29. Ablaing
 30. Ablanc
 31. Abland
 32. Ablaneda
 33. Ablanedo
 34. Ablang
 35. Abling
 36. Abolina
 37. Abolins
 38. Aplin
 39. Appleman
 40. Applin