Efternamn AbalémAtt veta mer om Abalém efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abalém ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abalém.

Abalém efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abalém, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abalém är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abalém

Visa karta över efternamnet Abalém

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abalém i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abalém, så att vi kan få exakt information om alla Abalém som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abalém efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abalém efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abalém är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abalém i världen

 1. Brasilien Brasilien (3)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abalém runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abalém efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abalém är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abalém är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abalém har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abalém som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abalém eller något av de liknande efternamnen till Abalém kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abalém har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abalém, men med en gemensam rot.

 1. Abalem
 2. Abalon
 3. Abellam
 4. Abalain
 5. Abelan
 6. Abelin
 7. Abeline
 8. Abeling
 9. Abelino
 10. Abellan
 11. Abellon
 12. Abelman
 13. Abeln
 14. Abelon
 15. Abelyn
 16. Abillon
 17. Abilon
 18. Ablain
 19. Ablan
 20. Ablanc
 21. Abland
 22. Ablang
 23. Ablin
 24. Abling
 25. Abolina
 26. Abolins
 27. Avallon
 28. Avalon
 29. Avalone
 30. Abelina
 31. Avalyan
 32. Abelyan
 33. Abolnik
 34. Ablana
 35. Avalin
 36. Abelma
 37. Avalini
 38. Abelen
 39. Apalmo
 40. Abelenda