Efternamn AbalainAtt veta mer om Abalain efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abalain ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abalain.

Abalain efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abalain, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abalain är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abalain

Visa karta över efternamnet Abalain

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abalain i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abalain, så att vi kan få exakt information om alla Abalain som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abalain efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abalain efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abalain är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abalain i världen

 1. Frankrike Frankrike (565)
 2. Filippinerna Filippinerna (484)
 3. Indonesien Indonesien (46)
 4. Nederländerna Nederländerna (29)
 5. Kanada Kanada (10)
 6. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 7. Indien Indien (1)
 8. Italien Italien (1)
 9. Portugal Portugal (1)
 10. Slovakien Slovakien (1)
 11. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abalain runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abalain efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abalain är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abalain är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abalain när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abalain.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abalain har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abalain som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Ablain
 2. Abalon
 3. Abelan
 4. Abelin
 5. Ablaing
 6. Ablan
 7. Ablin
 8. Avalin
 9. Abeline
 10. Abeling
 11. Abelino
 12. Abellan
 13. Abellon
 14. Abelman
 15. Abeln
 16. Abelon
 17. Abelyn
 18. Abillon
 19. Abilon
 20. Ablanc
 21. Abland
 22. Ablang
 23. Abling
 24. Abolina
 25. Abolins
 26. Aplin
 27. Applin
 28. Aubelin
 29. Aublin
 30. Avallon
 31. Avalon
 32. Avelin
 33. Avilan
 34. Abelina
 35. Avalyan
 36. Abelyan
 37. Abolnik
 38. Ablana
 39. Avalini
 40. Abu alan