Efternamn AbelanedaAtt veta mer om Abelaneda efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abelaneda ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abelaneda.

Abelaneda efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abelaneda, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abelaneda är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abelaneda

Visa karta över efternamnet Abelaneda

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abelaneda i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abelaneda, så att vi kan få exakt information om alla Abelaneda som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abelaneda efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abelaneda efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abelaneda är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abelaneda i världen

 1. Brasilien Brasilien (47)
 2. Frankrike Frankrike (2)
 3. Filippinerna Filippinerna (2)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abelaneda runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abelaneda efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abelaneda är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abelaneda är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abelaneda när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abelaneda.

Att avgöra om efternamnet Abelaneda eller något av de liknande efternamnen till Abelaneda kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abelaneda har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abelaneda, men med en gemensam rot.

 1. Abellaneda
 2. Ablaneda
 3. Abelenda
 4. Ablanedo
 5. Avellaneda
 6. Abelan
 7. Abeline
 8. Abellana
 9. Abellanet
 10. Abland
 11. Avellanada
 12. Avellaned
 13. Avellanedas
 14. Avelinda
 15. Abelina
 16. Ablana
 17. Abelin
 18. Abeling
 19. Abelino
 20. Abellan
 21. Abellanas
 22. Abelman
 23. Abeln
 24. Abelon
 25. Abelyn
 26. Ablan
 27. Ablanc
 28. Ablang
 29. Ablanque
 30. Ablondi
 31. Abolina
 32. Abplanalp
 33. Abulencia
 34. Apilanez
 35. Apland
 36. Aveline
 37. Avelines
 38. Avellana
 39. Avellanet
 40. Avellanosa