Efternamn AbbonizioAtt veta mer om Abbonizio efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbonizio ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbonizio.

Abbonizio efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbonizio, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbonizio är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbonizio

Visa karta över efternamnet Abbonizio

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbonizio i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbonizio, så att vi kan få exakt information om alla Abbonizio som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbonizio efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbonizio efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbonizio är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbonizio i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (242)
 2. Italien Italien (221)
 3. Argentina Argentina (102)
 4. Australien Australien (67)
 5. Brasilien Brasilien (47)
 6. Belgien Belgien (13)
 7. England England (13)
 8. Tyskland Tyskland (8)
 9. Kanada Kanada (2)
 10. Schweiz Schweiz (2)
 11. Skottland Skottland (1)
 12. Kenya Kenya (1)
 13. Marocko Marocko (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbonizio runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbonizio efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbonizio är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbonizio är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbonizio när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbonizio.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abbonizio har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abbonizio som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbonizio kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbonizio ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abonjo
 2. Abonza
 3. Aponcio
 4. Abencio
 5. Abainza
 6. Abanco
 7. Abango
 8. Abaunz
 9. Abaunza
 10. Abbans
 11. Abbinga
 12. Abbington
 13. Abbink
 14. Abenoza
 15. Abenza
 16. Abinzano
 17. Abonce
 18. Affonso
 19. Afonso
 20. Avanzi
 21. Avanzino
 22. Avanzo
 23. Avencio
 24. Abbing
 25. Abenezer
 26. Abanzas
 27. Abons
 28. Affonco
 29. Affonço
 30. Afonco
 31. Abinazar
 32. Abancens
 33. Abances
 34. Abang
 35. Abanqueiro
 36. Abans
 37. Abanses
 38. Abengoza
 39. Abengozar
 40. Abenoja