Efternamn AbancoAtt veta mer om Abanco efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abanco ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abanco.

Abanco efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abanco, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abanco är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abanco

Visa karta över efternamnet Abanco

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abanco i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abanco, så att vi kan få exakt information om alla Abanco som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abanco efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abanco efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abanco är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abanco i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (374)
 2. Spanien Spanien (48)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (13)
 4. England England (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abanco runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abanco efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abanco är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abanco är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abanco genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abanco har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abanco som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abanco kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abanco ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abanco eller något av de liknande efternamnen till Abanco kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abanco har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abanco, men med en gemensam rot.

 1. Abango
 2. Abances
 3. Abang
 4. Abans
 5. Abonce
 6. Abonjo
 7. Avance
 8. Avanzo
 9. Abencio
 10. Apango
 11. Afonco
 12. Abainza
 13. Abancens
 14. Abancourt
 15. Abanses
 16. Abaunz
 17. Abaunza
 18. Abbans
 19. Abens
 20. Abenza
 21. Abing
 22. Abonza
 23. Afang
 24. Afonso
 25. Aponcio
 26. Avances
 27. Avans
 28. Avanson
 29. Avanzi
 30. Avencio
 31. Abeng
 32. Avang
 33. Abiang
 34. Abanzas
 35. Abons
 36. Avanza
 37. Affonco
 38. Abbinga
 39. Abbink
 40. Abengoza