Efternamn AbainzaAtt veta mer om Abainza efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abainza ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abainza.

Abainza efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abainza, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abainza är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abainza

Visa karta över efternamnet Abainza

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abainza i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abainza, så att vi kan få exakt information om alla Abainza som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abainza efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abainza efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abainza är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abainza i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (3784)
 2. Singapore Singapore (32)
 3. Kanada Kanada (20)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (6)
 5. Danmark Danmark (5)
 6. Bahrain Bahrain (4)
 7. Norge Norge (4)
 8. Sverige Sverige (2)
 9. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 10. Österrike Österrike (1)
 11. Irland Irland (1)
 12. Kuwait Kuwait (1)
 13. Qatar Qatar (1)
 14. Saudiarabien Saudiarabien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abainza runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abainza efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abainza är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abainza är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abainza genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abainza när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abainza.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abainza har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abainza som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abainza eller något av de liknande efternamnen till Abainza kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abainza har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abainza, men med en gemensam rot.

 1. Abaunza
 2. Abaunz
 3. Abbinga
 4. Abenza
 5. Abonza
 6. Abanzas
 7. Avanza
 8. Abanco
 9. Abang
 10. Abango
 11. Abans
 12. Abbink
 13. Abenoza
 14. Abing
 15. Abinzano
 16. Avanzas
 17. Avanzi
 18. Avanzo
 19. Avenza
 20. Abbing
 21. Abu anza
 22. Avanzar
 23. Abinazar
 24. Abances
 25. Abanses
 26. Abbans
 27. Abengoza
 28. Abenoja
 29. Abens
 30. Abinger
 31. Abonce
 32. Abonjo
 33. Abounsar
 34. Afang
 35. Avance
 36. Avans
 37. Avanzato
 38. Avenoza
 39. Avins
 40. Aiping