Efternamn AbengozaAtt veta mer om Abengoza efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abengoza ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abengoza.

Abengoza efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abengoza, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abengoza är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abengoza

Visa karta över efternamnet Abengoza

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abengoza i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abengoza, så att vi kan få exakt information om alla Abengoza som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abengoza efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abengoza efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abengoza är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abengoza i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (542)
 2. Spanien Spanien (81)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (13)
 4. Kanada Kanada (5)
 5. England England (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abengoza runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abengoza efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abengoza är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abengoza är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abengoza när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abengoza.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abengoza har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abengoza som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abengozar
 2. Abenoza
 3. Avengoza
 4. Abenoja
 5. Abenza
 6. Avenoza
 7. Abango
 8. Abengochea
 9. Abenojar
 10. Abonza
 11. Avenza
 12. Abeng
 13. Abainza
 14. Abanco
 15. Abang
 16. Abaunza
 17. Abbinga
 18. Abens
 19. Abing
 20. Abingdon
 21. Abinger
 22. Abington
 23. Abonjo
 24. Avenoso
 25. Avenson
 26. Abeniacar
 27. Abencio
 28. Apango
 29. Abu anza
 30. Abenezer
 31. Abanzas
 32. Abunaja
 33. Avanza
 34. Abensur
 35. Abinazar
 36. Abancens
 37. Abances
 38. Abancourt
 39. Abans
 40. Abanses