Efternamn AbenozaAtt veta mer om Abenoza efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abenoza ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abenoza.

Abenoza efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abenoza, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abenoza är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abenoza

Visa karta över efternamnet Abenoza

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abenoza i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abenoza, så att vi kan få exakt information om alla Abenoza som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abenoza efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abenoza efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abenoza är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abenoza i världen

 1. Spanien Spanien (208)
 2. Frankrike Frankrike (87)
 3. Filippinerna Filippinerna (84)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (19)
 5. Kanada Kanada (1)
 6. Colombia Colombia (1)
 7. Saudiarabien Saudiarabien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abenoza runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abenoza efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abenoza är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abenoza är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abenoza när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abenoza.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abenoza kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abenoza ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abenoza eller något av de liknande efternamnen till Abenoza kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abenoza har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abenoza, men med en gemensam rot.

 1. Abengoza
 2. Abenoja
 3. Abenza
 4. Avenoza
 5. Abengozar
 6. Abenojar
 7. Abonza
 8. Avengoza
 9. Avenza
 10. Abainza
 11. Abaunza
 12. Abens
 13. Avenoso
 14. Abencio
 15. Abeng
 16. Abenezer
 17. Abanzas
 18. Abunaja
 19. Avanza
 20. Abensur
 21. Abinazar
 22. Abances
 23. Abanco
 24. Abang
 25. Abango
 26. Abans
 27. Abanses
 28. Abaunz
 29. Abbinga
 30. Abengochea
 31. Abing
 32. Abinger
 33. Abinzano
 34. Abonce
 35. Abonjo
 36. Avanzas
 37. Avanzi
 38. Avanzo
 39. Avennes
 40. Avens