Efternamn AbansesAtt veta mer om Abanses efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abanses ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abanses.

Abanses efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abanses, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abanses är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abanses

Visa karta över efternamnet Abanses

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abanses i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abanses, så att vi kan få exakt information om alla Abanses som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abanses efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abanses efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abanses är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abanses i världen

 1. Spanien Spanien (65)
 2. Argentina Argentina (8)
 3. England England (6)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (5)
 5. Venezuela Venezuela (4)
 6. Frankrike Frankrike (2)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abanses runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abanses efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abanses är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abanses är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abanses. Detta beror på att efternamnet Abanses ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abanses kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abanses ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abanses eller något av de liknande efternamnen till Abanses kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abanses har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abanses, men med en gemensam rot.

 1. Abances
 2. Abancens
 3. Abans
 4. Avances
 5. Abanzas
 6. Abanco
 7. Abang
 8. Abango
 9. Abbans
 10. Abens
 11. Abinger
 12. Abonce
 13. Afanase
 14. Avance
 15. Avans
 16. Avanson
 17. Avanzas
 18. Avennes
 19. Afanasev
 20. Abaynesh
 21. Abons
 22. Afonse
 23. Abensur
 24. Abainza
 25. Abaunz
 26. Abaunza
 27. Abenoja
 28. Abenoza
 29. Abensperg
 30. Abenza
 31. Abing
 32. Abonjo
 33. Abonza
 34. Abounsar
 35. Afanasiev
 36. Afang
 37. Afonso
 38. Aibangbee
 39. Apianus
 40. Avancena