Efternamn AbensurAtt veta mer om Abensur efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abensur ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abensur.

Abensur efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abensur, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abensur är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abensur

Visa karta över efternamnet Abensur

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abensur i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abensur, så att vi kan få exakt information om alla Abensur som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abensur efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abensur efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abensur är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abensur i världen

 1. Peru Peru (260)
 2. Brasilien Brasilien (203)
 3. Frankrike Frankrike (55)
 4. Australien Australien (47)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (36)
 6. Schweiz Schweiz (18)
 7. Israel Israel (15)
 8. Kanada Kanada (7)
 9. England England (7)
 10. Skottland Skottland (5)
 11. Nya Kaledonien Nya Kaledonien (4)
 12. Thailand Thailand (2)
 13. Argentina Argentina (1)
 14. Colombia Colombia (1)
 15. Gibraltar Gibraltar (1)
 16. Marocko Marocko (1)
 17. Puerto Rico Puerto Rico (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abensur runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abensur efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abensur är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abensur är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abensur. Detta beror på att efternamnet Abensur ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abensur har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abensur som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abensur kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abensur ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abensur eller något av de liknande efternamnen till Abensur kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abensur har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abensur, men med en gemensam rot.

 1. Abens
 2. Abans
 3. Abanses
 4. Abenoja
 5. Abenojar
 6. Abenoza
 7. Abensperg
 8. Abenza
 9. Abinger
 10. Abounsar
 11. Avens
 12. Avenson
 13. Abencio
 14. Abeng
 15. Abenezer
 16. Abons
 17. Abances
 18. Abanco
 19. Abancourt
 20. Abang
 21. Abango
 22. Abbans
 23. Abengoza
 24. Abengozar
 25. Abing
 26. Abonce
 27. Abonjo
 28. Abonza
 29. Abounasr
 30. Afonso
 31. Avans
 32. Avanson
 33. Avennes
 34. Avenoso
 35. Avenoza
 36. Avenza
 37. Avinger
 38. Avins
 39. Abeniacar
 40. Avencio