Efternamn AbensAtt veta mer om Abens efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abens ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abens.

Abens efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abens, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abens är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abens

Visa karta över efternamnet Abens

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abens i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abens, så att vi kan få exakt information om alla Abens som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abens efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abens efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abens är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abens i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (376)
 2. Tyskland Tyskland (11)
 3. Frankrike Frankrike (5)
 4. Sverige Sverige (3)
 5. Kamerun Kamerun (2)
 6. Luxemburg Luxemburg (2)
 7. Lettland Lettland (2)
 8. Belgien Belgien (1)
 9. Italien Italien (1)
 10. Rwanda Rwanda (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abens runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abens efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abens är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abens är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abens. Detta beror på att efternamnet Abens ofta har genomgått mutationer.

 1. Abans
 2. Avens
 3. Abeng
 4. Abons
 5. Abang
 6. Abbans
 7. Abenza
 8. Abing
 9. Avans
 10. Avins
 11. Abensur
 12. Abancens
 13. Abances
 14. Abanco
 15. Abango
 16. Abanses
 17. Abaunz
 18. Abbink
 19. Abenoja
 20. Abenoza
 21. Abonce
 22. Abonjo
 23. Abonza
 24. Afang
 25. Afong
 26. Afonso
 27. Apong
 28. Avennes
 29. Avenoso
 30. Avenson
 31. Avenza
 32. Abencio
 33. Aifeng
 34. Abbing
 35. Avang
 36. Abiang
 37. Abanzas
 38. Avinas
 39. Apinis
 40. Afonse