Efternamn AbanzasAtt veta mer om Abanzas efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abanzas ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abanzas.

Abanzas efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abanzas, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abanzas är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abanzas

Visa karta över efternamnet Abanzas

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abanzas i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abanzas, så att vi kan få exakt information om alla Abanzas som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abanzas efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abanzas efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abanzas är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abanzas i världen

 1. Spanien Spanien (12)
 2. Argentina Argentina (11)
 3. Frankrike Frankrike (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abanzas runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abanzas efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abanzas är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abanzas är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abanzas när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abanzas.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abanzas har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abanzas som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Avanzas
 2. Abainza
 3. Abances
 4. Abans
 5. Abanses
 6. Abaunza
 7. Abenza
 8. Abonza
 9. Avanzar
 10. Avanza
 11. Abancens
 12. Abanco
 13. Abang
 14. Abango
 15. Abaunz
 16. Abbans
 17. Abenoza
 18. Abens
 19. Abinzano
 20. Afanase
 21. Avances
 22. Avans
 23. Avanzato
 24. Avanzi
 25. Avanzo
 26. Avenza
 27. Afanasy
 28. Abu anza
 29. Abons
 30. Avinas
 31. Abinazar
 32. Abbinga
 33. Abengoza
 34. Abengozar
 35. Abenoja
 36. Abenojar
 37. Abhyankar
 38. Abing
 39. Abinger
 40. Abonce