Efternamn AbaunzaAtt veta mer om Abaunza efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abaunza ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abaunza.

Abaunza efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abaunza, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abaunza är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abaunza

Visa karta över efternamnet Abaunza

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abaunza i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abaunza, så att vi kan få exakt information om alla Abaunza som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abaunza efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abaunza efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abaunza är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abaunza i världen

 1. Colombia Colombia (2204)
 2. Mexiko Mexiko (444)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (398)
 4. Nicaragua Nicaragua (318)
 5. Spanien Spanien (160)
 6. Argentina Argentina (70)
 7. Venezuela Venezuela (43)
 8. Costa Rica Costa Rica (35)
 9. Brasilien Brasilien (13)
 10. Kanada Kanada (13)
 11. Panama Panama (13)
 12. Ecuador Ecuador (10)
 13. Schweiz Schweiz (3)
 14. El Salvador El Salvador (3)
 15. Frankrike Frankrike (2)
 16. Honduras Honduras (2)
 17. Peru Peru (2)
 18. Australien Australien (1)
 19. England England (1)
 20. Guatemala Guatemala (1)
 21. Hongkong Hongkong (1)
 22. Komorerna Komorerna (1)
 23. Puerto Rico Puerto Rico (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abaunza runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abaunza efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abaunza är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abaunza är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abaunza genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abaunza kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abaunza ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abaunza eller något av de liknande efternamnen till Abaunza kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abaunza har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abaunza, men med en gemensam rot.

 1. Abainza
 2. Abaunz
 3. Abenza
 4. Abonza
 5. Abanzas
 6. Avanza
 7. Abanco
 8. Abang
 9. Abango
 10. Abans
 11. Abbinga
 12. Abenoza
 13. Abounsar
 14. Avanzas
 15. Avanzi
 16. Avanzo
 17. Avenza
 18. Abu anza
 19. Avanzar
 20. Abunaja
 21. Abances
 22. Abanses
 23. Abbans
 24. Abbink
 25. Abengoza
 26. Abenoja
 27. Abens
 28. Abing
 29. Abinzano
 30. Abonce
 31. Abonjo
 32. Abounasr
 33. Afang
 34. Afounas
 35. Avance
 36. Avans
 37. Avanzato
 38. Avenoza
 39. Abbing
 40. Apango