Efternamn AbbingAtt veta mer om Abbing efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbing ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbing.

Abbing efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbing, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbing är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbing

Visa karta över efternamnet Abbing

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbing i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbing, så att vi kan få exakt information om alla Abbing som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbing efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbing efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbing är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbing i världen

 1. Tyskland Tyskland (735)
 2. Nederländerna Nederländerna (584)
 3. Filippinerna Filippinerna (33)
 4. Kanada Kanada (13)
 5. Sverige Sverige (13)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (10)
 7. Belgien Belgien (8)
 8. Schweiz Schweiz (6)
 9. Irland Irland (2)
 10. Thailand Thailand (2)
 11. Aruba Aruba (1)
 12. Frankrike Frankrike (1)
 13. England England (1)
 14. Skottland Skottland (1)
 15. Italien Italien (1)
 16. Kenya Kenya (1)
 17. Norge Norge (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbing runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbing efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbing är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbing är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbing genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abbing. Detta beror på att efternamnet Abbing ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbing när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbing.

 1. Abbinga
 2. Abbink
 3. Abing
 4. Abang
 5. Abbans
 6. Aiping
 7. Aphing
 8. Abeng
 9. Abiang
 10. Abainza
 11. Abango
 12. Abans
 13. Abaunz
 14. Abbington
 15. Abens
 16. Abinger
 17. Afang
 18. Afong
 19. Apong
 20. Avins
 21. Aifang
 22. Aifeng
 23. Avang
 24. Abons
 25. Abanco
 26. Abaunza
 27. Abenza
 28. Abingdon
 29. Abington
 30. Abonce
 31. Abonjo
 32. Abonza
 33. Avans
 34. Avens
 35. Avinger
 36. Apango
 37. Avinas
 38. Apinis
 39. Abinajm
 40. Abancens