Efternamn AbbinkAtt veta mer om Abbink efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbink ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbink.

Abbink efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbink, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbink är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbink

Visa karta över efternamnet Abbink

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbink i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbink, så att vi kan få exakt information om alla Abbink som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbink efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbink efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbink är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbink i världen

 1. Nederländerna Nederländerna (1668)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (166)
 3. Tyskland Tyskland (52)
 4. Kanada Kanada (43)
 5. Sydafrika Sydafrika (24)
 6. Surinam Surinam (21)
 7. Australien Australien (15)
 8. Belgien Belgien (15)
 9. Frankrike Frankrike (14)
 10. England England (6)
 11. Danmark Danmark (3)
 12. Schweiz Schweiz (2)
 13. Sverige Sverige (2)
 14. Bosnien och Hercegovina Bosnien och Hercegovina (1)
 15. Polen Polen (1)
 16. Portugal Portugal (1)
 17. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbink runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbink efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbink är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbink är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbink genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbink när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbink.

 1. Abbing
 2. Abbans
 3. Abbinga
 4. Abing
 5. Abainza
 6. Abang
 7. Abans
 8. Abaunz
 9. Abens
 10. Avins
 11. Aiping
 12. Aphing
 13. Abeng
 14. Abiang
 15. Abons
 16. Abanco
 17. Abango
 18. Abaunza
 19. Abbington
 20. Abenza
 21. Abinger
 22. Abonce
 23. Abonjo
 24. Abonza
 25. Afang
 26. Afong
 27. Apong
 28. Avans
 29. Avens
 30. Aifang
 31. Aifeng
 32. Avang
 33. Avinas
 34. Apinis
 35. Apienko
 36. Abinajm
 37. Abancens
 38. Abances
 39. Abanses
 40. Abbonizio