Efternamn AbenezerAtt veta mer om Abenezer efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abenezer ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abenezer.

Abenezer efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abenezer, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abenezer är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abenezer

Visa karta över efternamnet Abenezer

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abenezer i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abenezer, så att vi kan få exakt information om alla Abenezer som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abenezer efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abenezer efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abenezer är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abenezer i världen

 1. Etiopien Etiopien (16)
 2. Nigeria Nigeria (10)
 3. Indien Indien (2)
 4. Grönland Grönland (1)
 5. Honduras Honduras (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abenezer runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abenezer efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abenezer är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abenezer är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abenezer genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abenezer har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abenezer som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abenezer kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abenezer ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abengozar
 2. Abenojar
 3. Abenoza
 4. Abensperg
 5. Abenza
 6. Abinger
 7. Abensur
 8. Abinazar
 9. Abances
 10. Abanses
 11. Abengoza
 12. Abenoja
 13. Abens
 14. Abonce
 15. Abonza
 16. Avennes
 17. Avenoza
 18. Avenza
 19. Avinger
 20. Abeniacar
 21. Abencio
 22. Abeng
 23. Avanzar
 24. Abanzas
 25. Abainza
 26. Abancens
 27. Abanco
 28. Abancourt
 29. Abang
 30. Abango
 31. Abanqueiro
 32. Abans
 33. Abaunz
 34. Abaunza
 35. Abbonizio
 36. Abengochea
 37. Abing
 38. Abingdon
 39. Abington
 40. Abinzano