Efternamn Abdel moneimAtt veta mer om Abdel moneim efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdel moneim ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdel moneim.

Abdel moneim efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdel moneim, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdel moneim är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdel moneim

Visa karta över efternamnet Abdel moneim

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdel moneim i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdel moneim, så att vi kan få exakt information om alla Abdel moneim som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdel moneim efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdel moneim efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdel moneim är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdel moneim i världen

 1. Egypten Egypten (34779)
 2. Irak Irak (8882)
 3. Jemen Jemen (2839)
 4. Kuwait Kuwait (405)
 5. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (334)
 6. Palestinska territoriet Palestinska territoriet (173)
 7. Syrien Syrien (69)
 8. Tunisien Tunisien (4)
 9. Oman Oman (2)
 10. Kanada Kanada (1)
 11. Spanien Spanien (1)
 12. Libanon Libanon (1)
 13. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdel moneim runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdel moneim efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdel moneim är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdel moneim är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdel moneim genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdel moneim. Detta beror på att efternamnet Abdel moneim ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdel moneim kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdel moneim ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdelmonaim
 2. Abdelmonim
 3. Abdelmounim
 4. Abdelmounaim
 5. Abdulmunem
 6. Abdelmoghit
 7. Abdel dayem
 8. Abdel halim
 9. Abdel rahim
 10. Abdel mahdi
 11. Abdelghani
 12. Abdelhakim
 13. Abdelhalim
 14. Abdelkarim
 15. Abdelkazem
 16. Abdelkerim
 17. Abdelkrim
 18. Abdellaoui
 19. Abdellouli
 20. Abdelmajid
 21. Abdelmalek
 22. Abdelmalik
 23. Abdelmalki
 24. Abdelmanje
 25. Abdelmessih
 26. Abdelmoula
 27. Abdelmoumen
 28. Abdelmoumni
 29. Abdelrahim
 30. Abdelhossein
 31. Abdelmoughit
 32. Abdelmadjid
 33. Abdelmayid
 34. Abdelgani
 35. Abdelhanin
 36. Abd el azim
 37. Abdeladim
 38. Abdelmjid
 39. Abdelakrim
 40. Abdul majid