Efternamn Abdel salamAtt veta mer om Abdel salam efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdel salam ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdel salam.

Abdel salam efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdel salam, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdel salam är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdel salam

Visa karta över efternamnet Abdel salam

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdel salam i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdel salam, så att vi kan få exakt information om alla Abdel salam som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdel salam efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdel salam efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdel salam är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdel salam i världen

 1. Jemen Jemen (8654)
 2. Irak Irak (7834)
 3. Egypten Egypten (3539)
 4. Kuwait Kuwait (1224)
 5. Palestinska territoriet Palestinska territoriet (904)
 6. Syrien Syrien (865)
 7. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (552)
 8. Oman Oman (168)
 9. Jordanien Jordanien (45)
 10. Tunisien Tunisien (9)
 11. Venezuela Venezuela (9)
 12. Kanada Kanada (5)
 13. Libanon Libanon (4)
 14. Skottland Skottland (3)
 15. Schweiz Schweiz (2)
 16. Niger Niger (2)
 17. Spanien Spanien (1)
 18. Israel Israel (1)
 19. Nederländerna Nederländerna (1)
 20. Sverige Sverige (1)
 21. Sydafrika Sydafrika (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdel salam runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdel salam efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdel salam är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdel salam är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdel salam genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdel salam när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdel salam.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdel salam har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdel salam som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdel salam eller något av de liknande efternamnen till Abdel salam kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdel salam har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdel salam, men med en gemensam rot.

 1. Abdel-salam
 2. Abdelsalam
 3. Abdul-salam
 4. Abdel sada
 5. Abdulsalam
 6. Abdel halim
 7. Abdelhalim
 8. Abdelmalak
 9. Abdeljalak
 10. Abdeljalal
 11. Abdelkhalak
 12. Abdel wahab
 13. Abdel sattar
 14. Abdul samad
 15. Abdelhalak
 16. Abdul satar
 17. Abdel aal
 18. Abdel gawad
 19. Abdel dayem
 20. Abdel sahib
 21. Abdel rahim
 22. Abdel abas
 23. Abdul halim
 24. Abdel lah
 25. Abdel-sattar
 26. Abdelaal
 27. Abdelali
 28. Abdelfatah
 29. Abdelhakim
 30. Abdelilah
 31. Abdeljawad
 32. Abdelkarim
 33. Abdelkazem
 34. Abdelkhalek
 35. Abdella
 36. Abdellah
 37. Abdelmalek
 38. Abdelmalik
 39. Abdelmalki
 40. Abdelmoula