Efternamn AbdelhalakAtt veta mer om Abdelhalak efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelhalak ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelhalak.

Abdelhalak efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelhalak, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelhalak är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelhalak

Visa karta över efternamnet Abdelhalak

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelhalak i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelhalak, så att vi kan få exakt information om alla Abdelhalak som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelhalak efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelhalak efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelhalak är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelhalak i världen

 1. Spanien Spanien (7)
 2. Jemen Jemen (4)
 3. Marocko Marocko (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelhalak runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelhalak efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelhalak är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelhalak är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdelhalak. Detta beror på att efternamnet Abdelhalak ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdelhalak har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdelhalak som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdelhalak eller något av de liknande efternamnen till Abdelhalak kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdelhalak har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdelhalak, men med en gemensam rot.

 1. Abdelmalak
 2. Abdeljalak
 3. Abdelkhalak
 4. Abdelhak
 5. Abdelhalim
 6. Abdelkhalek
 7. Abdelmalek
 8. Abdelmalik
 9. Abdelsalam
 10. Abdelkhalik
 11. Abdelhilah
 12. Abdalmalak
 13. Abdeljalal
 14. Abdelmalack
 15. Abdel-salam
 16. Abdelaal
 17. Abdelali
 18. Abdelfatah
 19. Abdelhadi
 20. Abdelhady
 21. Abdelhafid
 22. Abdelhakim
 23. Abdelhamid
 24. Abdelhay
 25. Abdelilah
 26. Abdeljawad
 27. Abdella
 28. Abdellah
 29. Abdelmalki
 30. Abdelraza
 31. Abdelwahab
 32. Abdulmalik
 33. Abdelelah
 34. Abdelillah
 35. Abdeljalil
 36. Abdelhai
 37. Abdelkhaleq
 38. Abdelwahad
 39. Abdelhamed
 40. Abdelhaq