Efternamn AbdelhaqAtt veta mer om Abdelhaq efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelhaq ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelhaq.

Abdelhaq efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelhaq, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelhaq är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelhaq

Visa karta över efternamnet Abdelhaq

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelhaq i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelhaq, så att vi kan få exakt information om alla Abdelhaq som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelhaq efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelhaq efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelhaq är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelhaq i världen

 1. Marocko Marocko (579)
 2. Egypten Egypten (366)
 3. Saudiarabien Saudiarabien (239)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (92)
 5. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (46)
 6. Jordanien Jordanien (8)
 7. Schweiz Schweiz (6)
 8. Kanada Kanada (5)
 9. Israel Israel (2)
 10. Finland Finland (1)
 11. Frankrike Frankrike (1)
 12. England England (1)
 13. Irland Irland (1)
 14. Kuwait Kuwait (1)
 15. Malaysia Malaysia (1)
 16. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelhaq runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelhaq efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelhaq är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelhaq är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdelhaq genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdelhaq. Detta beror på att efternamnet Abdelhaq ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdelhaq när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdelhaq.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdelhaq har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdelhaq som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdelhaq eller något av de liknande efternamnen till Abdelhaq kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdelhaq har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdelhaq, men med en gemensam rot.

 1. Abdelhak
 2. Abdelhay
 3. Abdelhai
 4. Abdela
 5. Abdelaal
 6. Abdelah
 7. Abdelhadi
 8. Abdelhady
 9. Abdella
 10. Abdellah
 11. Abdulhaqq
 12. Abdul haq
 13. Abdala
 14. Abdalla
 15. Abdallah
 16. Abdel
 17. Abdelali
 18. Abdelghani
 19. Abdelhafid
 20. Abdelhakim
 21. Abdelhalim
 22. Abdelhamid
 23. Abdelilah
 24. Abdellahi
 25. Abdellati
 26. Abdelli
 27. Abdelnabi
 28. Abdelraza
 29. Abdelwahab
 30. Abdilla
 31. Abdillah
 32. Abdola
 33. Abdul-haqq
 34. Abdula
 35. Abdulah
 36. Abdulahad
 37. Abdulai
 38. Abdulhadi
 39. Abdulla
 40. Abdullah