Efternamn AbadalalhAtt veta mer om Abadalalh efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abadalalh ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abadalalh.

Abadalalh efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abadalalh, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abadalalh är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abadalalh

Visa karta över efternamnet Abadalalh

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abadalalh i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abadalalh, så att vi kan få exakt information om alla Abadalalh som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abadalalh efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abadalalh efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abadalalh är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abadalalh i världen

 1. Pakistan Pakistan (165557)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abadalalh runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abadalalh efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abadalalh är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abadalalh är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abadalalh. Detta beror på att efternamnet Abadalalh ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abadalalh när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abadalalh.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abadalalh kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abadalalh ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abadalalh eller något av de liknande efternamnen till Abadalalh kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abadalalh har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abadalalh, men med en gemensam rot.

 1. Abdalah
 2. Abdalaah
 3. Abadal
 4. Abadilla
 5. Abdala
 6. Abdalahe
 7. Abdalahi
 8. Abdalla
 9. Abdallah
 10. Abdelah
 11. Abdelali
 12. Abdulah
 13. Abdall
 14. Abdalat
 15. Abadillo
 16. Abatal
 17. Abatelli
 18. Abd-allah
 19. Abdali
 20. Abdallahi
 21. Abdela
 22. Abdelaal
 23. Abdelilah
 24. Abdella
 25. Abdellah
 26. Abdelli
 27. Abdill
 28. Abdilla
 29. Abdillah
 30. Abdille
 31. Abdola
 32. Abdula
 33. Abdulahi
 34. Abdulai
 35. Abdulla
 36. Abdullah
 37. Abdulle
 38. Abedillo
 39. Abdollah
 40. Abdaly