Efternamn AbadillaAtt veta mer om Abadilla efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abadilla ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abadilla.

Abadilla efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abadilla, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abadilla är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abadilla

Visa karta över efternamnet Abadilla

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abadilla i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abadilla, så att vi kan få exakt information om alla Abadilla som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abadilla efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abadilla efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abadilla är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abadilla i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (6824)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (489)
 3. Singapore Singapore (52)
 4. Mexiko Mexiko (48)
 5. Qatar Qatar (32)
 6. Australien Australien (11)
 7. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (8)
 8. England England (6)
 9. Saudiarabien Saudiarabien (4)
 10. Kanada Kanada (2)
 11. Japan Japan (2)
 12. Kina Kina (1)
 13. Tyskland Tyskland (1)
 14. Spanien Spanien (1)
 15. Kirgizistan Kirgizistan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abadilla runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abadilla efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abadilla är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abadilla är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abadilla. Detta beror på att efternamnet Abadilla ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abadilla när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abadilla.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abadilla har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abadilla som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdilla
 2. Abadillo
 3. Abdalla
 4. Abdella
 5. Abdill
 6. Abdillah
 7. Abdille
 8. Abdulla
 9. Abedillo
 10. Abdila
 11. Abdylla
 12. Abadlia
 13. Abadal
 14. Abadalalh
 15. Abatelli
 16. Abdala
 17. Abdallah
 18. Abdela
 19. Abdellah
 20. Abdelli
 21. Abdillahi
 22. Abdola
 23. Abdula
 24. Abdullah
 25. Abdulle
 26. Avedillo
 27. Abdollah
 28. Abdiel
 29. Apadula
 30. Abdil
 31. Abdall
 32. Abdullha
 33. Abeidella
 34. Abeidalla
 35. Abdhulla
 36. Abdile
 37. Abatiello
 38. Abdoula
 39. Abdull
 40. Abidelli